GOOGLE TRANSLATE        Benvingut      Bienvenido   English  Welcome     Bienvenue     Willkommen     Bem-vindo     عربي     中文     日本語  
Inicio  
Si vols rebre el nostre Butlletí setmanal
Fes-te soci Col•labora amb la Fundació
Fundació: info@histocat.cat
EMAIL : Inicio
CLAU:  
  RSS   |   PUBLICITAT   |  CARRET DE LA COMPRA   |   COMANDES
Inicio
Portada          La Fundació          Enllaços          Serveis          Botiga Histocat          Club Histocat

Les investigacions
Art català
Descoberta catalana d'Amèrica
Els Àustries i Catalunya
Filosofia de la nació
Ibers. Fonament nacional
Memòria històrica
Palestra
Segle d'Or
1808

Seccions especials

Actualitat
Editorials
Qui és...?
Sabies que...?
Recomanacions

Recomanacions

Club Histocat
Registra't

Edicions FEHC

Seleccions Histocat
  usuaris conectats ara mateix

Ruta El Laberint d'Horta. 16.09.12
Fruit de la col·laboració amb l'associació Emblecat, la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya us ofereix una ruta cultural pel Laberint d'Horta de...


COMPARTIR

08.05.2010 Ginebra. Cap a l'ONU per l'Estat propi. Deumil en Xarxa


Sobirania i Progrés col·labora amb els Deumil en xarxa, perquè el proper 8 de maig molts catalans i catalanes siguem a Ginebra per portar a l'ONU el nostre manifest de llibertat de la Nació Catalana.

En el darrer any els independentistes hem de recordar quatre dates: el
7 de març de 2009, quan vam celebrar la gran manifestació a Brussel·les sota el lema "Volem un Estat Català"; el 13 de setembre de 2009 quan va tenir lloc la Consulta per la independència a Arenys de Munt; el 13 de desembre de 2009 quan va tenir lloc la primera onada de la Consulta Nacional per la independència, i el 28 de febrer de 2010 quan es va fer la segona onada de la Consulta Nacional.
L'èxit que representa el conjunt d'aquesta mobilització per la independència del nostre país és extraordinari. El nombre de persones que han expressat el seu desig de poder celebrar un referèndum vinculant per l'autodeterminació de la nostra nació, més encara, per la independència és enorme i demostra la voluntat inequívoca de donar un salt endavant en l'expressió de la nostra sobirania.

Els catalans hem de continuar arreu aquesta lluita fins la victòria final i per això té més sentit que mai continuar progressant amb la nostra reivindicació. Té el màxim sentit continuar la Consulta Nacional fins el final al mateix temps que sortim a demostrar al món qui som i que volem.
Per això us animem i us convoquen a treballar units per tal que el proper 8 de maig ens trobem pels carrers de Ginebra per portar a l'ONU el nostre manifest de llibertat per a la nostra nació.

D'entre les diferents possibilitats de desplaçament que hem organitzat, volem recomanar-vos de manera especial (sempre que us vagi
bé) que us decanteu, preferentment, pel viatge en tren. Així (tot rememorant  el Tren de les Nacions, que promogut per la Crida a la Solidaritat, va portar durant els 80 alguns milers de catalans per les seus internacionals de Ginebra, París i Estrasburg, entre altres ciutats, reclamant el dret a l'autodeterminació de Catalunya i de les altres nacions sense Estat i el reconeixement de les seves llengües
minoritzades) podrem garantir la plena ocupació del talgo que s'ha organitzat, i sobretot per l'efecte visual i mediatic que suposarà l'arribada a l'estació de Ginebra, de 250 catalans en bloc, cantant i reivindicant, amb pancartes i senyeres.

Cap a l'ONU per l'Estat Propi amb TREN HOTEL TALGO "PAU CASALS"

Consell de deumil.cat
Amb el suport de Sobirania i Progrés
 

 


11 de Maig de 1258
Tractat de Corbeil
 dies d'ocupació francesa.

7 de novembre de 1659
Tractat dels Pirineus
 dies d'ocupació francesa.

11 de setembre de 1714
Capitulació de Barcelona
 dies d'ocupació espanyola.
 
Inici