GOOGLE TRANSLATE        Benvingut      Bienvenido   English  Welcome     Bienvenue     Willkommen     Bem-vindo     عربي     中文     日本語  
Inicio  
Si vols rebre el nostre Butlletí setmanal
Fes-te soci Col•labora amb la Fundació
Fundació: info@histocat.cat
EMAIL : Inicio
CLAU:  
  RSS   |   PUBLICITAT   |  CARRET DE LA COMPRA   |   COMANDES
Inicio
Portada          La Fundació          Enllaços          Serveis          Botiga Histocat          Club Histocat

Les investigacions
Art català
Descoberta catalana d'Amèrica
Els Àustries i Catalunya
Filosofia de la nació
Ibers. Fonament nacional

Actualitat

Articles i documents

Publicacions

Autors

Col·labora

Els ibers i la Corona d'Aragó avui
Memòria històrica
Palestra
Segle d'Or
1808

Seccions especials

Actualitat
Editorials
Qui és...?
Sabies que...?
Recomanacions
Club Histocat
Registra't

Edicions FEHC

Seleccions Histocat
  usuaris conectats ara mateix

Ruta El Laberint d'Horta. 16.09.12
Fruit de la col·laboració amb l'associació Emblecat, la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya us ofereix una ruta cultural pel Laberint d'Horta de...


COMPARTIR
La televisió de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània es posarà en marxa el 15 de març

La televisió de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània es posarà en marxa el 15 de març


COMUNICACIÓ 21

14.01.2011

 

El dimecres i dijous d’aquesta setmana es van reunir al circuit Motorland d’Alcanyís (Baix Aragó) els propietaris i directors dels canals de televisió que formen part de la Xarxa Euroregional de Ràdio i Televisió Sense Fronteres (TSF Network).

En el marc de les primeres Jornades Televisives Euroregionals, els membres de la Xarxa van signar la Declaració d’Alcanyís: el compromís de d’arrencar l’emissió en xarxa de continguts interregionals i transfronterers dins l’àmbit de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània (Catalunya, Aragó, Illes Balears, Migdia-Pirineus i Llenguadoc-Rosselló).

En concret, el 15 de març començarà a visualitzar-se l’emissió en xarxa, amb continguts que seran produïts i emesos en català, occità, francès i castellà. Cada cadena decidirà quins continguts emet, en quina llengua i en quina franja horària, tot i que també hi haurà transmissions conjuntes.

TSF Network té per objectiu fomentar la comunicació audiovisual transfronterera, desenvolupar un sistema eficaç i efectiu d’intercanvi de continguts entre les emissores de ràdio, canals de televisió i associacions culturals que l’integren, i gestionar un canal de ràdio i de televisió accessible des dels diversos territoris de l’Eix Atlàntic-Mediterrani, amb l’Euroregió Pirineus-Mediterrània com a pivot.

 

 

EL PUNT-AVUI

14.01.2011

Els canals locals agrupats a la Xarxa Euroregional de Ràdio i Televisió Sense Fronteres (TSF Network) han acordat començar a emetre continguts conjunts a partir del 15 de març. Així es va decidir en les I Jornades Televisives Euroregionals, que es van fer a Alcanyís (Baix Aragó) abans-d'ahir i ahir, i en què van participar canals de Catalunya, Aragó, les Illes, el Llenguadoc-Rosselló i el Migdia-Pirineus. Els continguts conjunts seran en quatre idiomes –occità, català, castellà i francès– i cada cadena decidirà quins emet, en quin idioma i en quina franja horària. També hi haurà alguna transmissió conjunta.

 

Més informació: Viquìpèdia

 11 de Maig de 1258
Tractat de Corbeil
 dies d'ocupació francesa.

7 de novembre de 1659
Tractat dels Pirineus
 dies d'ocupació francesa.

11 de setembre de 1714
Capitulació de Barcelona
 dies d'ocupació espanyola.
 
Inici