GOOGLE TRANSLATE        Benvingut      Bienvenido   English  Welcome     Bienvenue     Willkommen     Bem-vindo     عربي     中文     日本語  
Inicio  
Si vols rebre el nostre Butlletí setmanal
Fes-te soci Col•labora amb la Fundació
Fundació: info@histocat.cat
EMAIL : Inicio
CLAU:  
  RSS   |   PUBLICITAT   |  CARRET DE LA COMPRA   |   COMANDES
Inicio
Portada          La Fundació          Enllaços          Serveis          Botiga Histocat          Club Histocat

Les investigacions
Art català
Descoberta catalana d'Amèrica
Els Àustries i Catalunya
Filosofia de la nació
Ibers. Fonament nacional
Memòria històrica
Palestra
Segle d'Or
1808

Seccions especials

Actualitat
Editorials

Editorials

Qui és...?
Sabies que...?
Recomanacions
Club Histocat
Registra't

Edicions FEHC

Seleccions Histocat
  usuaris conectats ara mateix

Ruta El Laberint d'Horta. 16.09.12
Fruit de la col·laboració amb l'associació Emblecat, la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya us ofereix una ruta cultural pel Laberint d'Horta de...


COMPARTIR
Editorial Abril-Juny 2011. TV3 a València

Editorial Abril-Juny 2011. TV3 a València


Finalment, el govern del PP que dirigeix els designis de la Generalitat Valenciana ha ferit de mort Acció Cultural del País Valencià, per mitjà d'una amenaça d'embargament dels seus béns si no paga la multa imposada per no haver retirat el repetidor de TV3. L'import inicial de la multa de 600.000 € s'ha convertit hores d'ara en 800.000 € per l'afegit d'un recàrrec en no haver-se acomplert el pagament dins el primer termini fixat per la Generalitat.
 
Des de la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya, i com no podria ser de cap altra manera, donem suport a Acció Cultural del País Valencià i, a tal efecte, fem ressò de la seva crida per poder fer front al pagament de la multa imposada. En aquest enllaç trobareu la informació necessària per poder ajudar econòmicament Acció Cutural.
 
Si Acció Cultural no cobreix l'import de la multa, l'embargament dels seus béns significarà la mort d'aquesta associació que, des de fa tants anys, ha lluitat pel reconeixement de la llengua i la cultura pròpia del país, que és també la llengua i la cultura catalanes. Per si algú no ho havia entès, el procés de colonització castellana continua ferm en contra de la realitat nacional dels territoris conquerits a començaments del segle XVIII. La possibilitat del visionament de TV3 a València, i de la televisió valenciana a Catalunya, no pot fer mal a ningú excepte a aquells que, encegats en la lluita colonitzadora, volen l'extinció de la cultura dels pobles conquerits i la seva suplantació per la cultura dels conqueridors.
 
 


11 de Maig de 1258
Tractat de Corbeil
 dies d'ocupació francesa.

7 de novembre de 1659
Tractat dels Pirineus
 dies d'ocupació francesa.

11 de setembre de 1714
Capitulació de Barcelona
 dies d'ocupació espanyola.
 
Inici